
اشکهای وزیر مالیه بریتانیا؛ بازتاب احساسات در محیط کار
طبق گزارش رسانه های بین المللی؛ ریچل ریوز، وزیر مالیه بریتانیا، هنگام سخنرانی در پارلمان این کشور احساساتی شد و اشک در چشمانش حلقه بست و تصاویر این لحظات بهسرعت در سرخط خبرهای رسانهها و شبکههای اجتماعی منتشر شد.
با آنکه بسیاری گریستن در محیط کار را نشانه ضعف میدانند، کارشناسان میگویند این پدیده در دنیای امروز بیشتر بهعنوان نشانهای از هوش عاطفی و مسئولیتپذیری تعبیر میشود.
در همین حال شیرین هوبان، مربی موفقیت شغلی، در این باره میگوید «ما از آن ذهنیت قدیمی که حرفهای بودن را با سرکوب احساسات یکی میدانست، عبور کردهایم. در عصر کنونی، ابراز احساسات بخشی از بلوغ روانی و قدرت رهبری بهشمار میرود.»
جورجیا بلکبرن، مشاور منابع انسانی، نیز بر اهمیت حمایت از کارکنان در چنین لحظاتی تأکید میکند و میافزاید که «کارفرمایی که با درک و همدلی به احساسات کارمندان واکنش نشان دهد، انگیزهی تیم را حفظ خواهد کرد.»
با این حال، آن فرانکی، مدیر مؤسسه مدیریت بریتانیا، یادآور میشود که هنوز برخی با نگاه سنتی و قضاوتگرانه به این موضوع مینگرند. او میگوید: «برخی گریه زنان را نشانه ضعف میدانند و اشک ریختن مردان را مایهی شرم. این نگرش باید تغییر کند.»